­

 

Indien nodig leveren wij alle apparatuur graag bij u thuis. Wij pakken het uit, plaatsen en installeren het op de juiste plaats en nemen eventueel het oude toestel terug mee. Daarbij geven onze installateurs steeds een vakkundige uitleg bij het eerste gebruik.
 
Nee, wij hebben er voor gekozen om alleen nog in onze fysieke winkel apparatuur te verkopen omdat wij van mening zijn dat we alleen dan het beste advies kunnen geven. We krijgen genoeg mensen in de winkel die niet het juiste advies hebben gekregen en daardoor eigenlijk alleen maar onnodig extra kosten maken.
 
Nee, we verlenen ook service op apparatuur die niet bij ons is gekocht. Bij drukte geven wij wel voorrang aan onze eigen vaste klanten.
 
Minet staat bekend om de service bij het vervangen van de inbouwapparatuur in uw keuken. We leveren alle bekende merken op het gebied van inbouwapparatuur zoals Miele, Siemens, Pelgrim en Liebherr. Als u niet helemaal zeker bent over de maatvoering of mogelijkheden dan komt de monteur de situatie bij u thuis bekijken en inmeten. U bent dan verzekerd van het beste advies.
 
Jazeker, uw oude lampen, tl buizen en batterijen kunt u bij ons inleveren. Ook klein huishoudelijke apparatuur zoals een strijkbout, scheerapparaaat of fohn kunt u bij ons inleveren. Bij het bezorgen van nieuwe appratuur zoals een koelkast of wasmachine nemen we de oude voor u mee, dit geldt natuurlijk ook voor inbouwapparatuur.
" ONZE SERVICE MAAKT HET VERSCHIL "

 

­